Personalizuj své oblečení kvalitní strojovou výšivkou, nebo své nože vygravírovaným textem!
Proč si vybrat?
Každý náš produkt je nástroj pro dosažení tvé kulinářské volnosti! To platí iv případě této brusky. Správný kuchař potřebuje mít v kuchyni vždy dobře neostřený nůž. Bruska značky Wüsthof ti v tom pomůže snadno a rychle.
Tato 2-stupňová bruska značky Wüsthof patří v našem kulináři za jeden z nejoblíbenějších produktů.
POUŽITÍ brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Zde naleznete podrobný postup: JAK SPRÁVNĚ NAOSTŘIT NŮŽ
Pro koho je bruska vhodná?
Richard A.
(25.01.2023)
brousek udělá perfektní ostří i na opravdu zdecimovaném noži, keramická část doladí zbytek a po stažení ocílkou máte připravený nůž k perfektnímu výkonu
Petr N.
(06.02.2024)